Anyajegyvizsgálat - ne vegyük félvállról

A szakemberek szerint, akinek sok anyajegye van, érdemes felkeresnie egy bőrgyógyászt. Fontos ugyanis a közönséges anyajegy, az atípusos anyajegy és a melanoma elkülönítése.Utóbbi kialakulásáért több tényező is felelős.

 

Hamarosan itt az e-recept

A tervek szerint novembertől, ha gyógyszerre van szükségünk, nem kell hosszasan várakozni a háziorvosi rendelőben. Jön ugyanis az e-recept, az orvos csak rögzíti az elektronikus rendszerben a felírt tablettákat, a beteg pedig elmegy a patikába és átveheti azokat.

Bővebben...

 

Kihívás Napja

Május 31. a Kihívás Napja. Idén ebből az alkalomból nemcsak az iskolák, óvodák, sportegyesületek "mozdultak meg", nagyon sok munkahelyi közösség is csatlakozott a programhoz. A Polgármesteri Hivatal udvarán Kranauerné Sándorovits Judit testnevelő tanár vezényelt 15 perces átmozgató tornát, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház parkjában, a helikopter-leszállón gyűltek össze a dolgozók, és Ódor Zoltán gyógytornász segítségével zökkenhettek ki pár percre a napi munkából.

 

Bővebben...

 

Újabb adományozó kereste fel a Szent György Kórházat

Ezúttal Fehérvár Roma Nemzetiségi Önkormányzata döntött úgy, segíti az egészségügyi intézményt. A Gyermekosztályt illetve a Pszichiátriai osztályt támogatták, 30-30 ezer forinttal.

 

Bővebben...

 

Műtőblokk átadás

Bővebben...

 
További cikkeink...