COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Látogatási rend a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház teljes területére 2021. november 1. napjától visszavonásig LÁTOGATÁSI TILALMAT rendel el.

 

A hozzátartozóknak a bent fekvő betegek részére Seregélyesi út 3. sz. alatt található Főportán és a Seregélyesi út 16. szám alatt (a Mentőállomással szemben), továbbá a csákvári telephelyünkön csomagátvételt biztosítunk az alábbi rendben:

 

  • munkanapokon: 8-16.30 óráig
  • szombat, vasárnap és ünnepnapokon: 8-15.30 óráig

 

Egyéb információk: A Sürgősségi és Intenzív Betegellátó Osztályon ellátott betegek részére, csak a legszükségesebb kellékeket tudja átvenni a portaszolgálat.

 

Az osztályokról hazaküldésre váró csomagokat 3 napig áll módunkban tárolni és megőrizni a portán.

 

 

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

 

Kórház vezetősége

 

 

 

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK

Mire figyeljenek a várandós- és szülő anyák a koronavírus járvány idején?

 

Részletes tájékoztatóért kattintson a következő linkre: COVID-19 tájékoztató várandós kismamáknak

 

Tájékoztató

 

Kórházi kezelés esetén kérjük betegeinket, hogy a következőket hozzák magukkal:

-Tartósan szedett gyógyszereik listáját

-Azokat az egyedi gyógyszereket, segédeszközöket, amik az aktuális állapotuktól függetlenül használatosak – pl. beállított cukorbetegség kezelése, aerosolok, tb. 

-Tisztálkodási eszközök

-Hálóruha

-Váltóruházat, alsónemű

 

A kórházi ellátáshoz szükséges gyógyszereket, ruházatot az intézmény biztosítja, sürgősségi felvétel esetén a kényelmi eszközöket a rendes látogatási időben a mindenkor érvényes bebocsátási feltételeknek megfelelő személy be tudja hozni. 

Azon esetekben, ha a betegnek sürgős szüksége van olyan, az ellátást érintő dologra, amit haladéktalanul meg kell, hogy kapjon, az osztállyal történt egyeztetés után pontos megjelöléssel (Név, osztály) a Seregélyesi úti portán tudják leadni. Kérjük, hogy az osztállyal egyeztessék, hogy ki, mikor és mit kíván feljuttatni az adott betegnek, mert a portán csak az előre leadott listának megfelelő küldeményeket veszik fel. Az eljuttatásról a kórház gondoskodik. 

 

Kórházunk látogatási rendje a következő: 

- A látogatási idő minden nap 15-16 óra között van.

- A védettségi igazolvány, illetve a PCR vizsgálat meglétét a portaszolgálat ellenőrzi a lázméréssel és maszkviseléssel együtt.

- Annak ellenőrzése, hogy egy betegnél naponta egy látogató jár, illetve az egy óra betartatása az osztály feladata. Nehézség esetén értesítsék a biztonsági szolgálatot.

- Végstádiumú beteg védettségi igazolvány, illetve negatív PCR eredmény nélkül is látogatható

- A Covid pozitív és Covid gyanús eseteket ellátó osztályokon továbbra is látogatási tilalom van. Ezeken az osztályokon csak végstádiumú beteghez jöhet be hozzátartozó, megfelelő óvintézkedések betartása mellett.

A járványügyi előírások miatt szigorúan be kell tartanunk a látogatási időt.

A biztonsági szolgálat csak ebben az időszakban engedheti be az előírásoknak megfelelően a látogatókat.