• Emberséggel és szaktudással {a betegekért}
    ;
    ;

    Emberséggel és szaktudással a betegekért

  • Emberséggel és szaktudással {a betegekért}
    ;
    ;

    Emberséggel és szaktudással a betegekért


Várandós kismamák oltása.

Online bejelentkezéshez kattintson ide

Oltóközpont nyitvatartása

Változik az oltás időpontja!

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2024. 03. 04 – től szerdánként 13.00 és 16.00 óra között várjuk az Infektológia osztály ambulanciáján azokat a 14 év felettieket, akik szeretnék beadatni maguknak a COVID elleni védőoltást.

A gyermekek oltására szintén ekkor van lehetőség, előzetes bejelentkezést követően. Az épület a Seregélyesi úti bejárat felől közelíthető meg. Online időpontfoglalásra az eeszt.gov.hu weboldalon keresztül van lehetőség. Időpontfoglalás nélkül nincs lehetőség az oltás felvételére.

A saját adatok megadása után az "Oltóanyag" menüpontban a "Szezonális oltás"-t kell választani (más lehetőség nincs is), majd megadni a vármegyét, a települést és kiválasztani a rendelkezésre álló megfelelő időpontot.

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár Seregélyesi út 3.

Telefon: (22) 535-500

Email: info@mail.fmkorhaz.hu


Nagyobb méretben ide kattintva tekintheti meg!

 

Megközelíthetőség autóbusszal

  • Vasútállomás felől: 13, 13A, 20, 31, 31E, 43
  • Autóbusz-állomás felől: 13, 13A, 14, 14G, 41, 42, 43, 44
  • Fehérvár Áruháztól: 16, 31
  • Maroshegy irányából: 40

 

A székesfehérvári autóbusz menetrendet ide kattintva tekintheti meg.

 

Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház új belgyógyászati tömb építése

Orvosaink

Keressen orvost/szakdolgozót

Keressen osztályt

Keressen szakrendelésre

A szakrendelések megtekintéséhez kattintson ide!

Hírek

    Ismét gondoltak ránk2024.03.14.

    Jelentős adományt kapott a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. 8 millió forint értékben 100.000 darab (!!!) FFP2-es maszkot ajánlott fel intézményünknek az Ivanics Kft. Az adom&a

    Kórházlelkészi Szolgálat a Szent György Kórházban2024.03.12.

    2020-ban indult útjára a Székesfehérvári Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata. Közösségüket 6 lelkigondozó és a kórházlelkész atya alkotják. Célja

    Elsősegélynyújtó belső képzés a kórházban2024.03.12.

    A kórházakban nem csak egészségügyi végzettségűek dolgoznak – jogászok, közgazdászok, asszisztensek, szervezői feladatokat ellátók és még sorolhatnánk. Bár ők nem közvetlenü

Tisztelt látogatóink! Tisztelt betegeink!

Köszöntöm a Fejér Vármegyei Egyetemi Oktató Kórház honlapján.

Honlapunkon lehetősége van megismerni kórházunk szolgáltatásait, munkatársainkat, elérhetőségeinket, legfontosabb híreket, folyamatban lévő fejlesztéseinket, s így mindezeken keresztül mindennapi életünket, működésünket. Szeretnénk segítséget nyújtani Önnek honlapunkkal, amely hasznos útbaigazításként szolgálhat, mielőtt kórházunkat személyesen felkeresné.

Eredményes tájékozódást kívánunk!

Székesfehérvár, 2024. 01. 01.

Dr. Kovács Attila 
mb. főigazgató

Statisztikai adatok

Kórházunk 270.000 lakos teljes körű ellátását végzi, bizonyos szakterületeken azonban a 420000 lakosú megye valamennyi polgárának rendelkezésre áll (pl: ortopédia, idegsebészet,...). Ezen kívül a hematológia, gasztroenterológia és az újszülöttek intenzív ellátásának területén regionális feladatokat teljesítünk.

Fekvőbeteg osztályainkon évi 47.000, szakambulanciánkon, rendelőintézeteinkben és gondozóinkban mintegy kétmillió orvos-beteg találkozás történik évente.

Dolgozói összlétszám: 2784 fő

Ágyak száma: 1066 aktív, 332 rehabilitációs, 218 krónikus

(2016-os adatok)

Szent György Kórház Alapítvány, Kórház Barátai Liga

A Szent György Kórház Alapítvány kuratóriuma 2020 nyarán újjáalakult és kiemelt célként tűzte ki maga elé, hogy a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban elősegítse és támogassa a kórházat eszközök, műszerek, berendezések beszerzésével, valamint az ehhez kapcsolódó az infrastruktúra fejlesztésével. Az alapítványi támogatói kör bővítésére létrehoztuk a Kórház Barátai Ligát. Támogatásra felhívó levelünkre több mint 60 vállalkozás jelentkezett, s nyújtott anyagi támogatást. Közreműködésükkel egy olyan hazai kis- és középvállakozásokra támaszkodó támogatói kör jöhetett létre, mely több mint 60 millió forintot biztosított csak a tavalyi évben az alapítvány részére. Az önzetlen és nagy tiszteletet érdemlő támogatóink segítségére támaszkodva jelentősen hozzájárulunk ahhoz, hogy a jelenleg zajló egynapos sebészeti műtőblokk átalakítása során egy korszerű műtőblokk kerüljön kialakításra. Hosszú távú célunk, hogy a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban további fejlesztéseket támogassunk, illetve új eszközöket szerezzünk be, koncentrálva elsősorban a nagy betegforgalomnak kitett, jelentős ellátási körrel bíró területekre.

A kuratórium elnöke és tagjai: Dr Bakos Gábor, Dr. Gógl Árpád, Csalai Kégl Miklós

Az Alapítvány neve: Szent György Kórház Alapítvány

Az Alapítvány székhelye: 8003 Székesfehérvár, Seregélyesi u. 3. 

Az Alapítvány működésének időtartama: határozatlan időtartamú.

Az Alapítvány hatóköre: területi.

Az Alapítvány saját honlappal nem rendelkezik, közleményeit a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház – továbbiakban: Kórház - Alapító www.fmkorhaz.hu honlapján teszi közzé.

Az Alapítvány önálló jogi személy.

Az Alapítvány számlavezető pénzintézete: OTP Bank Nyrt. 

Számlaszáma: 11736116-20096092

A Szent György Kórház Alapítvány – továbbiakban: Alapítvány - 2020. július 22.-napjától közhasznú jogállású szervezet. 

Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységeket nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt. 

adószám: 19097635-1-07