Egynapos sebészet – egy magánklinika komfortjával

2023-09-04 12:30:00

Egynapos sebészet – egy magánklinika komfortjával, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

Immár két éve, hogy megnyitotta kapuit a fehérvári kórház Egynapos Sebészeti Centrum. Két újonnan kialakított, korszerű technológiával felszerelt műtő és a hozzá tartozó 23 ágyas fekvőbeteg osztály várja a pácienseket. A visszajelzések pozitívak – az utánkövetési kérdőívek folyamatos kiértékelésével az osztály munkatársai a betegek javaslatait igyekeznek figyelembe venni annak érdekében, hogy még inkább növekedjenek az elégedettségi mutatók.

Betegeink a felvételkor teljes körű felvilágosítást kapnak arról, mire kell számítaniuk a beavatkozás során és arról is, mi a teendőjük az osztályról való távozást követően. Minden műtétes páciens mellett betegmegfigyelő monitor van, ami folyamatosan méri a pulzust, a vérnyomást, és EKG-t – így magasak kvalifikált ápolóink azonnal tudnak intézkedni, ha szükséges.

Mitől „egynapos"?

Ez egy speciális ellátási forma, olyan műtét végezhető a keretein belül, mely során – egyebek mellett – várhatóan a beteg műtét alatti vérvesztesége kevés, a fájdalom minimális, mely maximum 24 órás kórházi tartózkodást igényel. Minden esetben a protokoll szerinti kivizsgálás és altatóorvosi vélemény után végezhető el.

Milyen típusú műtéteket végeznek?

– általános sebészeti

– ortopédiai

– traumatológiai

– sportsebészeti

– urológiai

– kézsebészeti

 

Önök mondták:

– az osztályon dolgozók segítőkészek, mosolygósak és kedvesek

– elvárásokon felüli, XXI. századi ellátás és magánkórházi körülmények

 

Az Egynapos Sebészeti Centrumról bővebb információkat az fmkorhaz.hu weboldalon olvashatnak!

Oszd meg a Facebookon!