Vitaminokat kaptak a szakdolgozók

2023-05-12 13:00:00

Vitaminokat kaptak a szakdolgozók, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából a @BioTechUSA-cégcsoport történetének eddigi legnagyobb értékű adományával támogatta a @Magyar Kórházszövetséget, valamint a szervezet közvetítésével országosan 91 kórházi intézményt, többek között a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházat is! Az együttműködés során 15 000 doboz prémium vitaminkészítményben részesült 5000 fő. A készítmények a fehérvári kórház szakdolgozói között kerülnek kiosztásra.

A 60 millió forint értékű támogatás átadásán a @BioTechUSA-cégcsoport társtulajdonosai, Lévai Bálint vezérigazgató és Lévai Balázs kereskedelmi igazgató vettek részt, a Magyar Kórházszövetséget pedig Dr. Velkey György János elnök, a @Bethesda Gyermekkórház főigazgatója képviselte.

Mivel az ilyen volumenű, közvetlenül a kórházi munkatársakat segítő aktivitások nem mondhatóak gyakorinak, ezért különösen hálásak vagyunk a BioTechUSA-nak a Szent György Kórház összes ápolójára pedig kiemelten büszkék vagyunk, hogy nehéz körülményeik ellenére folyamatosan betegeink gyógyulásáért fáradoznak.

Intézményünk képviseletében Szőke Marianna gyógytornász, fizioterapeuta és Apor Ágnes, az Idegsebészeti osztály ápolója vette át a vitaminokat.

 

Oszd meg a Facebookon!