Több mint 6 millió forinttal gazdagodott a II. Belgyógyászati Osztály

2023-05-19 10:30:00

Több mint 6 millió forinttal gazdagodott a II. Belgyógyászati Osztály, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

A BioTechUSA és az NN Ultrabalaton immár ötödik alkalommal rendezte meg nagy sikerű Ultrabalaton Charity nevű jótékony kezdeményezését, ahol nem csak a futás volt a cél.

2023-ban egészségügyi intézmények, kórházi osztályok és egészségügyi célokat támogató szervezetek kerültek a fókuszba és közönségszavazás útján döntötték el a futók és a BioTechUSA fitt közössége, hogy 2023-ban kit szeretnének támogatni.

Idén a döntőbe jutottakra több mint 51.000 szavazat érkezett, melyek közé a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház is bekerült.

A II. Belgyógyászati Osztály képviseletében Dr. Noori Ebrahim osztályvezető főorvos valamint Dr. Koncz Klára és Dr. Bácsi Attila, a Sárkányszív futócsapat tagjai vették át Budapesten. Ők voltak azok, akik szívvel-lélekkel fantasztikus kampányt folytattak azért, hogy megvalósulhasson célkitűzésük!

Köszönjük a BioTechUSA-cégcsoportnak, az Ultrabalaton futóinak, a szervezőknek, az önkénteseknek és mindenkinek, aki szavazatával támogatta intézményünket!

Oszd meg a Facebookon!