Szent György Piknik - kórházi dolgozók a Ligetben

2021-07-12 07:00:00

Szent György Piknik - kórházi dolgozók a Ligetben, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

székesfehérvár, 2021. július 10. (szombat) – Csapatépítő játékokkal, színpadi programokkal zajlik ma a Szent György Piknik a Ligetben, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóinak közösségi programja. Aranyosi Péter, Bereczki Zoltán, a Főnix Táncegyesület és a Paradicsom zenekar is fellép a nap folyamán, este pedig a kórházi dolgozók és a városi egészségügyi és szociális dolgozók is ingyenesen láthatják a TNT és az Emelet fellépését a Ligetben. 

Posztcovid terápia és közösségépítés is a mai Szent György Piknik a Ligetben. Ahogy prof. dr. Bucsi László főigazgató köszöntőjében fogalmazott: "Nem kevés dolgozónk van apátiában, észre kell vennünk azt, hogy őket fel kell ráznunk valahogy." Hozzátette: ezekkel a rendezvényekkel azt szeretnék elérni, hogy azoknak a dolgozóknak is segítsenek, akik nem tudnak örülni most egy darabig. 

A szünetben a kivetítőn az összes dolgozó nevét megjelenítették, ezzel is kifejezve, hogy a Kórház minden dolgozóját megilleti a dicséret és a köszönet. Ezt a köszönetet fogalmazta meg beszédében Mészáros Attila alpolgármester is: "Nem lehetünk elégszer hálásak, és nem köszönhetjük meg elégszer azt a megfeszített fizikai és nagyon-nagyon sokszor lelki munkát, megterhelést amelyet a kórház dolgozói az elmúlt másfél évben értünk, székesfehérváriakért, Fejér megyeiekért tettek." 

A nap programjait Nyakas Eszter ápolási igazgató, a Szent György Piknik ötletadója ismertette. A köszöntők után Aranyosi Péter stand upja nyitotta a színpadi programok sorát. Fellépett még a Főnix Táncegyesület, Bereczki Zoltán és a Paradicsom zenekar is. A színpadi programok között, mellett ügyességi játékokban vehettek részt a dolgozók Fezenes és Videotonos ajándékokért. A legtöbb összpontszámot gyűjtő csapat pedig egy belföldi utazásra mehet a Fehérvár Travel jóvoltából. 

A nap fő fellépői pedig a TNT és az Emelet együttesek, akiket az Önkormányzat jóvoltából nem csak a Szent György Pikniken részt vevő kórházi dolgozók, hanem a városi fenntartású szociális és egészségügyi intézmények munkatársai is ingyen láthatnak a Ligetben.

Forrás és fotó:okkfehervar.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Oszd meg a Facebookon!