Közlemény - segítség a gördülékenyebb időpont foglaláshoz

2023-08-04 13:00:00

A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház a régió legnagyobb egészségügyi intézménye. 2022-ben csak a II. sz. Járóbeteg – Szakambulancián 300.524 beteget láttunk el, ez átlagosan 1306 főt jelent, naponta. A jelentős betegforgalom a telefonos hálózat leterheltségében is jelentkezik – több, mint 500 hívást fogadnak naponta munkatársaink. A délelőtti időszakban a vonalak túlterheltebbek, ezért javasoljuk, ha tehetik, július és augusztus hónapokban a 14 és 16 óra, szeptembertől pedig 14 és 18 óra közötti időszakban keressék munkatársainkat telefonon. Egyre többen élnek az E-mailes előjegyzés lehetőségével – ennek részleteit is megtalálják hivatalos weboldalunkon.

Minden időpontfoglalással kapcsolatos elérhetőségünk szerepel a www.fmkorhaz.hu címen; a visszajelzések miatt és a könnyebb eligazodás érdekében azonban készítettünk ezekről egy összefoglaló táblázatot is – melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el a betegek:

Fejér Vármegyei Szent György Kórház (fmkorhaz.hu)

Abban bízunk, hogy a hamarosan intézményünkben is bevezetésre kerülő Egységes járóbeteg-irányítási rendszernek köszönhetően még gördülékenyebb lesz a betegellátás – addig is a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház arra törekszik, hogy minden felmerülő problémára megoldást találjon.

Oszd meg a Facebookon!