Ismét sikeres volt a kórház nyílt napja

2023-11-08 07:00:00

Mindig örömmel tölt el bennünket, amikor egy-egy nyílt napra szinte azonnal betelnek a „férőhelyek". Most sem volt ez másként – annyira népszerű az általános iskolások körében ez a program, hogy csoportbontásban, alapos előkészítést követően valósulhatott meg a rendezvény. Több, mint 100 diák élt a lehetőséggel, hogy megismerje a Szent György Kórházban folyó munkát. A vármegye minden szegletéből regisztráltak a rendezvényre; érkeztek gyerekek a Hétvezér Általános Iskolából, a Talentum Református Általános Iskolából, a Nádasdy Ferenc Általános Iskolából, de móri és cecei intézmény is képviseltette magát! Ezúton is köszönjük minden kedves munkatársuknak, hogy szívvel-lélekkel asszisztáltak a mai nap sikerességéhez is!

A Szabad Színház művészének, Szabó Miklós Bencének köszönhetően, rendhagyó megnyitót követően indultak a vezetett túrák az állomások között.

Nemcsak a SKILL laborba, hanem például a Radiológiára és a Gyermekosztályra is szerveztünk programokat a résztvevők számára, de szabadulószobában is próbára tehették tudásukat a gyerekek!

Legközelebb, november 24-én, a középiskolások veszik majd birtokba az intézményt, számukra is különleges és izgalmas bemutatókkal készülünk!

(fotók: Pápai Barna)

Oszd meg a Facebookon!