Első szóra segítettek

2023-12-05 13:40:00

Első szóra segítettek, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

Újabb örömteli eseményről számolhatunk be! 150 ezer forint értékben, egy JBL hordozható hangszóróval és mikrofonnal gazdagodott a Szent György Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermekosztálya!

Novemberben, a Koraszülött világnap kapcsán szervezett ünnepségünkön került szóba, milyen hasznos lenne egy hordozható hangszóró az ilyen és ehhez hasonló eseményeken. Mészáros Attila alpolgármester képviselte a rendezvényen Székesfehérvár Önkormányzatát és még akkor felajánlotta, felveszi a kapcsolatot a HARMAN képviselőivel. A fehérvári nagyvállalat mindig is elkötelezett volt a társadalmi felelősségvállalást illetően, megkeresték tehát a Fejér Megye Gyermekeiért Alapítványt.

Legnagyobb örömünkre pedig meg is érkezett az eszköz az osztályra az alapítványon keresztül, melyet a cég két képviselője, Németh Tibor oktatási vezető, valamint Simon Alexandra tréning specialista adott át Dr. Kálmán Andrea osztályvezető főorvosnak és Dr. Andavölgyiné Tóth Márta főnővérnek.

Hálásan köszönjük a nagylelkű, gyors és segítséget! Osztályunk dolgozói már birtokba is vették, hiszen szívvel-lélekkel készülnek a karácsonyi ünnepségre, ahol hasznát veszik az eszköznek.

Oszd meg a Facebookon!