Elismerés a fehérvári oltópont munkatársainak

2022-06-24 18:00:00

Elismerés a fehérvári oltópont munkatársainak, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

Különdíjjal jutalmazták a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház oltópontjának közösségét. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezetének ünnepségén Dr. Balogh Zoltán, a MESZK elnöke adta át a Kamarai díjakat Budapesten 2022. jún. 24-én.

A Szent György Kórház oltópontjának kimagasló közösségi tevékenységéért a „2021. év Kiváló Szakdolgozói Közössége” különdíjat ítélték oda.

 

A méltatás szövege szerint 2020 márciusában az Ápolási és Reumatológia osztály dolgozói az elsők között voltak, akik kérdés nélkül felvették a védőruhát és eredeti tevékenységüktől eltérően, minden ellenvetés nélkül beálltak a Covid ellátásba, vállalva az ismeretlent. Minden osztályon maximálisan megállták helyüket, bizonyítva szaktudásukat, emberségüket, szakmájuk iránti szeretetüket. 2020 májusában már az oltóponton kezdték meg munkájukat. Semmi sem fakította meg munkájuk iránti szeretetüket, maximális erőbedobással végezték és végzik a mai napig munkájukat – szeretetteljes, együttműködő közösségben.

 

Szívből gratulálunk munkatársainknak az elismeréshez!

 

Oszd meg a Facebookon!