BETEGBIZTONSÁGOT NÖVELŐ INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSEK A FEJÉR MEGYEI SZENT GYÖRGY EGYETEMI OKTATÓ KÓRHÁZBAN

2018-04-19 15:30:00

BETEGBIZTONSÁGOT NÖVELŐ INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSEK A FEJÉR MEGYEI SZENT GYÖRGY EGYETEMI OKTATÓ KÓRHÁZBAN, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

 

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház a Széchenyi 2020 program keretében szerződést kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársággal, mint Támogatóval a "Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastrukturális fejlesztések a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban című EFOP-2.2.18-17-2017-00032 azonosító számú projekt megvalósítására.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 199,54 millió Ft vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra.

 A projekt operatív céljai illeszkednek a felhívás két részcéljának megvalósításához az alábbiak szerint:
1. a projekt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ellátásainak betegbiztonsággal kapcsolatos technológiai folyamatainak fejlesztését célozza, melynek segítségével csökkenthető a munkavégzés során bekövetkező hibák és kórházi fertőzések kialakulásának kockázata,
2. célja továbbá az egységes betegazonosító rendszer intézményi bevezetése a betegellátás biztonságának növelése érdekében.
A Projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2017.11.01., fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.10.31.  A 199,54 millió forint európai uniós támogatás segítségével a fejlesztés eredményenként jelentősen javul a betegbiztonság és az intézmény ellátási színvonala.


További információ kérhető:
Dr. Kovács Attila, projektmenedzser
Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház
Telefonszám: +36-22-535-000
Email.: akovacs@mail.fmkorhaz.hu

 

Oszd meg a Facebookon!