Amikor megköszönik a munkánkat

2023-10-31 14:00:00

Amikor megköszönik a munkánkat, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

Mindig öröm ilyen és ehhez hasonló üzenetet kapni a betegektől, hozzátartozóiktól. Hálásan köszönjük!

 

 

Tisztelt Professzor Dr. Bucsi László Főigazgató Úr!

Ezúton is szeretném kifejezni köszönetünket a Szent György Kórház Sürgősségi és Intenzív Betegellátó Osztálya és az azt vezető Dr. Sárkány Ágnes főorvosnő felé. Nemcsak hivatásukat kiemelkedő szakmai színvonalon, profizmussal művelő gyógyító csapatot, hanem mélyen együttérző, a mindig nehéz időkben empátiával felénk forduló orvosokat, nővéreket ismerhettünk meg.

Lányom közúti motorbalesetet követően, polytraumatizáltan, koponyaalapi töréssel, diffus agyi sérüléssel, kritikus állapotban került erre az osztályra felvételre . Az életveszélyes, hullámzó lefolyású betegséggel való napi heroikus küzdelmük, erőn felül felvállalt terhelésük ellenére, a lassan nyilvánvalóan elkerülhetetlen véggel való szembesülés során is családunk mellett álltak.

Hálával és köszönettel tartozunk segítségükért, a menedékért, amit a hosszú hospitalizáció alatt ez az osztály biztosított számunkra. Nemcsak szakmailag, emberségből is kiválóan vizsgáztak! A kórház méltán büszke lehet az itt dolgozó lelkes csapatra, a hivatásukat példamutatóan végzőkre."

Oszd meg a Facebookon!