Központi streilizáló

Telefon: 

 

Főnővér/főápoló: Karner Margit

Szervezeti egységünk bemutatása:

 

A központi sterilizáló  és az ágymosó- matracfertőtlenítő egy szervezeti egységben azonos irányítás alatt működik

 

A Központi Sterilizáló, az ország egyik legnagyobb központi sterilizálója, a Diagnosztika épület V. szintjén, az Ágy-és matracfertőtlenítő pedig az épület földszintjén, 1992 óta üzemel.

 

 

 

Feladataink:

 

A Szent György Kórház betegosztályainak, műtőinek sterilizált anyagokkal, eszközökkel való ellátása, valamint bérsterilizálási feladatok elvégzése.

 

A sterilizálás központosított, az anyagok eszközök tisztítása, fertőtlenítése, csomagolása és sterilizálása is helyben történik.

 

A fekvő-beteg osztályok, gépi fertőtlenítési eljárásban fertőtleníthető berendezéseinek fertőtlenítése (ágyak, éjjeliszekrények, kötöző-kocsik, matracok, ágyneműk).

 

 

 

Kórházunk által szervezett OKJ képzésben aktív szerepet vállalunk:

 

Kucsera Sándorné, a Központi Sterilizáló vezető asszisztense óraadóként és gyakorlati oktatóként, Szőcs Éva vezető asszisztens helyettese gyakorlatvezetőként vesz részt a képzésekben.

 

 

 

A szolgáltatásunk minőségének garanciája, a tevékenységeinkre vonatkozó külső és belső szabályozók ismerete és azok következetes betartása.

 

 

 

Célunk: minden érdekelt fél megelégedésére, a dolgozók, felhasználók és a betegbiztonság szempontjainak figyelembevételével is, magas színvonalon megfelelni.

Cím

8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 3.