Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztály

Telefon:  06 (22) 535-500 / 25-76

Osztályvezető főorvos: Dr. Rüll Miklós

Főnővér/főápoló: Sági Antal

Ágyszám: 40

 

Évi átlagos betegforgalom: 3000 fő

 

Ellátandó lakosságszám: 300 000 fő

 

Műtétek száma: 2963

 

Osztályunkon 33 felnőtt és 7 gyermek elhelyezésére van lehetőség. A kórtermek kettő és négyágyasak. Minden kórteremben színes televízió található. A betegeknek nővérhívó telefon és városi telefon áll rendelkezésükre.

 

Osztályunk feladata: az ellátási terület betegeinek komplex járó- és fekvőbeteg fül-orr-gégészeti és fej-nyaksebészeti ellátása, beleértve az ambuláns ellátást, a műtétre előjegyzett betegek kórházi ellátását és az ügyeletet. Az ellátási terület Fejér megyére terjed ki, de a szomszédos megyékből is több beteget látunk el osztályunkon.

 

Mind az osztályunk, mind a műtő felszereltsége a feltételeknek megfelel, a műszerezettség és az orvosok felkészültsége alapján a fül-orr-gégészet és fej-nyaksebészet területén betegeinknek komplex műtéti ellátást tudunk biztosítani. Szoros kapcsolatot építettünk ki az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás osztályával, amely a daganatos betegeink irradiatios kezelését végzi. A Fül-Orr-Gégészeti szakrendelésen való megjelenéshez, ügyeleti ellátáshoz beutaló nem szükséges. A műtétre előjegyzett betegek kivizsgálása ambulánsan történik.

 

Osztályvezető főorvos telefonszáma: (22) 535-643

Osztályos iroda telefonszáma: (22) 535-500/2576

 

Az osztály helye: Hotel épület VIII. szint

 

Cím

8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 3.