FÜL-ORR-GÉGÉSZETI ÉS FEJ-NYAKSEBÉSZETI OSZTÁLY

 

Ágyszám: 40

Évi átlagos betegforgalom: 3000 fő

Ellátandó lakosságszám: 300 000 fő

Műtétek száma: 2963

Osztályunkon 33 felnőtt és 7 gyermek elhelyezésére van lehetőség. A kórtermek kettő és négyágyasak. Minden kórteremben színes televízió található. A betegeknek nővérhívó telefon és városi telefon áll rendelkezésükre.

Osztályunk feladata: az ellátási terület betegeinek komplex járó- és fekvőbeteg fül-orr-gégészeti és fej-nyaksebészeti ellátása, beleértve az ambuláns ellátást, a műtétre előjegyzett betegek kórházi ellátását és az ügyeletet. Az ellátási terület Fejér megyére terjed ki, de a szomszédos megyékből is több beteget látunk el osztályunkon.

Mind az osztályunk, mind a műtő felszereltsége a feltételeknek megfelel, a műszerezettség és az orvosok felkészültsége alapján a fül-orr-gégészet és fej-nyaksebészet területén betegeinknek komplex műtéti ellátást tudunk biztosítani. Szoros kapcsolatot építettünk ki az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás osztályával, amely a daganatos betegeink irradiatios kezelését végzi. A Fül-Orr-Gégészeti szakrendelésen való megjelenéshez, ügyeleti ellátáshoz beutaló nem szükséges. A műtétre előjegyzett betegek kivizsgálása ambulánsan történik.

AZ OSZTÁLY ORVOSAI BEOSZTÁSUK

Dr. Rüll Miklós mb. osztályvezető főorvos

Dr. Jarabin Ildikó főorvos

Dr. Beh Mária adjunktus

Dr. Horváth Zoltán szakorvos

Dr. Vida István szakorvos

Dr. Keresztesi Márk szakorvos

Dr. Komáromi András szakorvos

Dr. Lőrincz Tímea szakorvos

Főápoló: Sági Antal

Osztályvezető főorvos telefonszáma: (22) 535-643

Osztályos iroda telefonszáma: (22) 535-500/2576

Az osztály helye: Hotel épület VIII. szint

 
Vissza