• Emberséggel és szaktudással {a betegekért}
  ;
  ;

  Emberséggel és szaktudással a betegekért

 • Emberséggel és szaktudással {a betegekért}
  ;
  ;

  Emberséggel és szaktudással a betegekért


Várandós kismamák oltása.

Online bejelentkezéshez kattintson ide

Oltóközpont nyitvatartása

Változik az oltás időpontja!

Ezúton értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy változik az oltás időpontja a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban!

2023. április 13-tól csütörtökönként 12 és 14 óra között várjuk az Infektológia osztály ambulanciáján azokat a 14 év felettieket, akik szeretnék beadatni maguknak a COVID elleni védőoltást.

A gyermekek oltására szintén csütörtökönként van lehetőség, előzetes bejelentkezést követően.

Az épület a Seregélyesi úti bejárat felől közelíthető meg. Oltásra a 06/22 535-500 központi telefonszám 1675-ös mellékén tudnak előzetesen bejelentkezni, munkanapokon 11 és 15 óra között.

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár Seregélyesi út 3.

Telefon: (22) 535-500

Email: info@mail.fmkorhaz.hu


Nagyobb méretben ide kattintva tekintheti meg!

 

Megközelíthetőség autóbusszal

 • Vasútállomás felől: 13, 13A, 20, 31, 31E, 43
 • Autóbusz-állomás felől: 13, 13A, 14, 14G, 41, 42, 43, 44
 • Fehérvár Áruháztól: 16, 31
 • Maroshegy irányából: 40

 

A székesfehérvári autóbusz menetrendet ide kattintva tekintheti meg.

 

Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház új belgyógyászati tömb építése

Orvosaink

Keressen orvost/szakdolgozót

Keressen osztályt

Keressen szakrendelésre

A szakrendelések megtekintéséhez kattintson ide!

Hírek

  Mikulás ünnepség a kórházban2023.11.28.

  Az ünnepek közeledtével munkatársaink a gyógyítás mellett arra is különösen nagy hangsúlyt fektetnek, hogy picit könnyebbé, boldogabbá tegyék az intézményben lábadozó gyerekek

  Egy újabb sikeres nyílt nap a kórházban2023.11.27.

  Ezúttal középiskolásokkal telt meg a Szent György Kórház. A Romhányi Auditóriumban Prof. Dr. Bucsi László főigazgató és Nyakas Eszter ápolási igazgató mutatta be a diákoknak int&eacu

  Kitüntetést kapott Szánti Istvánné2023.11.24.

  Újabb örömteli hír – a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara rendezvényén Dr. Balogh Zoltán, a MESZK elnöke az országos elnökség határozata alapján Szánti Istvánn&eac

Tisztelt látogatóink! Tisztelt betegeink!

Köszöntöm a Fejér Vármegyei Egyetemi Oktató Kórház honlapján.

Honlapunkon lehetősége van megismerni kórházunk szolgáltatásait, munkatársainkat, elérhetőségeinket, legfontosabb híreket, folyamatban lévő fejlesztéseinket, s így mindezeken keresztül mindennapi életünket, működésünket. Szeretnénk segítséget nyújtani Önnek honlapunkkal, amely hasznos útbaigazításként szolgálhat, mielőtt kórházunkat személyesen felkeresné.

Eredményes tájékozódást kívánunk!

Székesfehérvár, 2020. 04. 16.

Prof. Dr. Bucsi László PhD.
főigazgató

Statisztikai adatok

Kórházunk 270.000 lakos teljes körű ellátását végzi, bizonyos szakterületeken azonban a 420000 lakosú megye valamennyi polgárának rendelkezésre áll (pl: ortopédia, idegsebészet,...). Ezen kívül a hematológia, gasztroenterológia és az újszülöttek intenzív ellátásának területén regionális feladatokat teljesítünk.

Fekvőbeteg osztályainkon évi 47.000, szakambulanciánkon, rendelőintézeteinkben és gondozóinkban mintegy kétmillió orvos-beteg találkozás történik évente.

Dolgozói összlétszám: 2784 fő

Ágyak száma: 1066 aktív, 332 rehabilitációs, 218 krónikus

(2016-os adatok)

Szent György Kórház Alapítvány, Kórház Barátai Liga

A Szent György Kórház Alapítvány kuratóriuma 2020 nyarán újjáalakult és kiemelt célként tűzte ki maga elé, hogy a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban elősegítse és támogassa a kórházat eszközök, műszerek, berendezések beszerzésével, valamint az ehhez kapcsolódó az infrastruktúra fejlesztésével. Az alapítványi támogatói kör bővítésére létrehoztuk a Kórház Barátai Ligát. Támogatásra felhívó levelünkre több mint 60 vállalkozás jelentkezett, s nyújtott anyagi támogatást. Közreműködésükkel egy olyan hazai kis- és középvállakozásokra támaszkodó támogatói kör jöhetett létre, mely több mint 60 millió forintot biztosított csak a tavalyi évben az alapítvány részére. Az önzetlen és nagy tiszteletet érdemlő támogatóink segítségére támaszkodva jelentősen hozzájárulunk ahhoz, hogy a jelenleg zajló egynapos sebészeti műtőblokk átalakítása során egy korszerű műtőblokk kerüljön kialakításra. Hosszú távú célunk, hogy a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban további fejlesztéseket támogassunk, illetve új eszközöket szerezzünk be, koncentrálva elsősorban a nagy betegforgalomnak kitett, jelentős ellátási körrel bíró területekre.

A kuratórium elnöke és tagjai: Dr Bakos Gábor, Dr. Gógl Árpád, Csalai Kégl Miklós

Az Alapítvány neve: Szent György Kórház Alapítvány

Az Alapítvány székhelye: 8003 Székesfehérvár, Seregélyesi u. 3. 

Az Alapítvány működésének időtartama: határozatlan időtartamú.

Az Alapítvány hatóköre: területi.

Az Alapítvány saját honlappal nem rendelkezik, közleményeit a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház – továbbiakban: Kórház - Alapító www.fmkorhaz.hu honlapján teszi közzé.

Az Alapítvány önálló jogi személy.

Az Alapítvány számlavezető pénzintézete: OTP Bank Nyrt. 

Számlaszáma: 11736116-20096092

A Szent György Kórház Alapítvány – továbbiakban: Alapítvány - 2020. július 22.-napjától közhasznú jogállású szervezet. 

Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységeket nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt. 

adószám: 19097635-1-07