Tudományos megállapodás a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulásért

2018-01-17 14:15:00

Tudományos megállapodás a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulásért , Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

A mai napon aláírásra kerül a Pécsi Tudományegyetem és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház között az a megállapodás, mely jól példázza az elmúlt években kialakult magas szintű szakmai együttműködést.  A dokumentum rögzíti a Pécsi Tudományegyetemen működő Transzlációs Medicina Központ tudományos munkáinak kiterjesztését a kórházunkra. 

 

 

Az együttműködés segít biztosítani a továbbiakban is a megfelelően képzett orvosi és szakdolgozói csapat jelenlétét.  

Jól érzékelhető módon a jelen együttműködés is hozzájárul ahhoz, hogy a kórház az elmúlt években megvalósult infrastrukturális fejlesztéseken, a jelenleg már folyó Modern Városok Program megvalósításán túl a meglévő stabil humán erőforrás bázisát a jövőben is megtartsa.

 

A program március 1-től indul. Az együttműködési megállapodást aláírásával látta el Prof. Dr. Miseta Attila a Pécsi Egyetem dékánja és Dr. Csernavölgyi István a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója, Prof. Dr. Hegyi Péter a Pécsi Egyetem Transzlációs Medicina Központjának igazgatója és Prof. Dr. Izbéki Ferenc a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház I. Belgyógyászat osztályvezető főorvosa.

 

https://youtu.be/ALNw9146sqI

Oszd meg a Facebookon!