Több ezren vizsgáltatták ki magukat

2017-11-08 00:00:00

Több ezren vizsgáltatták ki magukat, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

Ötödször rendezett közös városi szűrőnapot Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. Az ingyenes rendezvényen november 07-én közel 20 fajta szűrővizsgálattal, szaktanácsadással várták a fehérváriakat az Alba Regia Sportcsarnokban. Szív- és érrendszeri vizsgálatok, urológiai, mozgásszervi, szájüregi és stressz-szűrés mellett anyajegy-vizsgálatra is volt lehetőség.

 

 

Dr. Csernavölgyi István, a kórház főigazgatója köszönetet mondott kollégáinak, a szűrőnapon részt vevő szakorvosoknak, szakdolgozóknak, akik "minden fajta öncéltól mentesen, a hitük szerint, az esküjük, a gyógyítói hitvallásuk szerint teszik ezt, és nem várnak tőle semmiféle hasznot azon kívül, hogy a lakosság egészségesebb legyen."

 

 

A szűrőnaphoz kapcsolódóan idén is rajzpályázatot hirdettek a szervezők ovisoknak és kisiskolásoknak. Az egészség témakörben érkezett pályamunkákat a fehervariprogram.hu oldalon lehet majd megtekinteni, a készítőknek pedig itt a szűrőnapon adott át ajándékokat Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és Szabó Bakos Zoltánné ápolási igazgató.

 

 

(forrás és fotók: okkfehervar.hu)

Oszd meg a Facebookon!