Pszichiátriai szakápoló és gyógyfoglalkoztató képzés a Szent György Kórházban

2021-12-21 19:00:00

Pszichiátriai szakápoló és gyógyfoglalkoztató képzés a Szent György Kórházban, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

2020 szeptemberében indult el a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban a pszichiátriai szakápoló és gyógyfoglalkoztató képzés az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság Szakképzés Szervezési Főosztálya támogatásával.

 

A képzésben 20 tanuló vett részt, 15-en intézményünk pszichiátriai osztályának dolgozói, hárman Zalaegerszegről, ketten pedig Várpalotáról csatlakoztak a programhoz. Az elméleti tanagyag oktatói kórházunk szakorvosai, klinikai szakpszichológusai, diplomás ápolói, rehabilitációs szakemberei voltak.

 

A záróvizsgákra 2021. december 7-én és 15-én került sor. A kitartó tanulás, az oktatók, gyakorlatvezetők felkészítése meghozta az eredményt, valamennyi tanuló sikeres vizsgát tett és átvehette bizonyítványát. A szakképesítés megszerzése, a többlet tudás elsajátítása jelentősen emeli a pszichiátriai osztályon, a rehabilitáción folyó ápolás minőségét - betegeink elégedettségére is.

 

Köszönjük az OKFŐ pénzügyi támogatását, a szervezési és adminisztrációs tevékenyégben nyújtott segítségüket!

Oszd meg a Facebookon!