Hírek, információk

Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastrukturális fejlesztések a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház sikeresen pályázott az Emberi Erőforrás Operatív Program (EFOP) EFOP-2.2.18 kódszámú „Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastrukturális fejlesztések az egészségügyi ellátórendszerben” pályázati felhívásra és szerződést kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársággal, mint Támogatóval a "Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastrukturális fejlesztések a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban című EFOP-2.2.18-17-2017-00032 azonosító számú projekt megvalósítására. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 199,54 millió Ft vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra. A projekt operatív céljai illeszkednek a felhívás két részcéljának megvalósításához az alábbiak szerint: 1. a projekt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ellátásainak betegbiztonsággal kapcsolatos technológiai folyamatainak fejlesztését célozza, melynek segítségével csökkenthető a munkavégzés során bekövetkező hibák és kórházi fertőzések kialakulásának kockázata, 2. célja továbbá az egységes betegazonosító rendszer intézményi bevezetése a betegellátás biztonságának növelése érdekében.
A Projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2017.11.01. A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.10.31. A projekt költségvetése: 199 541 970 Ft, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A projekt keretében megvalósítani tervezett fejlesztések – a betegbiztonság fejlesztése révén– jelentősen javítják az intézmény ellátási színvonalát.

További információ: Dr. Kovács Attila
Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház
Tel.:+36-22-535-000
Email.:
akovacs@mail.fmkorhaz.hu

 2018.01.29. 14:00

Vissza a főoldalra