Megyenap 2022- a Szent György Kórház szakemberei is kitüntetést vehettek át

2022-03-28 10:45:00

Megyenap 2022- a Szent György Kórház szakemberei is kitüntetést vehettek át, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

A Fejér Megyei Önkormányzat legnagyobb saját ünnepére, a Megyenapra került sort március 25-én, pénteken. Ebben az esztendőben az Aranybulla kiadásának 800. évfordulóját ünneplő Szent István városában rendezték meg a Megyenapot, ahol az ünnepi közgyűlés keretében adták át az önkormányzat kitüntető címét és díjait. A rendezvényen a Szent György Kórus adott műsort. 

 A „Fejér Megye Díszpolgára” címet ebben az esztendőben Miklósa Erika és Zimmermann Sebestyénné vehette át. A megyeházán, a díszpolgári címeket követően átadták a szakmai díjakat is. A közgyűlés elnöke 12 díjkategóriában adott át a díjazottaknak elismerést.

 Az ünnepségen Dr. Berzsenyi Zoltán Díjban részesült posztumusz Dr. Tokodi István, a több évtizedes fáradhatatlan gyógyító munkája, kimagasló tudományos tevékenysége, példamutató emberi magatartása elismeréseként.

 Prof. Dr. Izbéki Ferenc, a több évtizedes fáradhatatlan gyógyító munkája, kimagasló tudományos tevékenysége, példamutató emberi magatartása elismeréseként szintén Dr. Berzsenyi Zoltán Díjat kapott.

 

Szívből gratulálunk minden kitüntetettnek!

 

 forrás, fotó: fejer.hu)

 

Oszd meg a Facebookon!