Köszönetét fejezték ki a szülők a kórház gyermekosztálya felé

2018-05-24 13:45:00

Köszönetét fejezték ki a szülők a kórház gyermekosztálya felé, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

 Bence szüleinek level:

Bencém pár éve nagyon súlyos balesetet szenvedett a bal kezén. Egy üvegajtó üvegén esett át, egy nagy szilánk benne maradt a tokban, ami a hónalja alatt átvágott 3 idegkötegből 2-öt és az artériáját. Egy 5 órás életmentő és 2 nap múlva egy másik 5,5 órás érplasztikai műtéte is volt.

A kórházban közel 3 hetet töltött (vele együtt mi is felváltva) Meg kell jegyezzem, egy igazi Hős volt,  mivel akkor egy örökmozgó gyerekről beszéltünk és a kórházi ideje nagy részét fekve kellett töltse.

Miután hazajöhettünk megkezdődhetett a rehabilitáció, ami 1,5 évig tartott. Reggel a kórházba mentünk Máté Szilvihez elektro és torna kezelésre. Délután meg felváltva masszázsra és akupunktúrára hordtuk Bencét. Ezt minden áldott nap (kivéve hétvége) megtettük azért, hogy helyre jöjjön a kis keze.

Javulásában a távlatokat úgy kell elképzelni, hogy június 28-án történt a baleset és a csuklóját december környékén tudta először picit megmozdítani…a  hüvelykúját következő év áprilisában…persze mi minden kis mozdulatot megünnepeltünk és megkönnyeztük.  

Nos ezt az áldozatos munkát szerettük volna valahogy (a lehetetlent) meghálálni azoknak a kórházi dolgozóknak, akik segítettek Bencét a felépülésében.

Mivel dekorációs cégünk van, kézen fekvő volt, hogy egy olyan dologgal kedveskedjünk,  ami örömet okozhat az ott kezelt gyermekeknek és így talán megkönnyítik az ott dolgozók munkáját is. Így jött a faldekoráció ötlete, ami Szilvi tornatermében található ugyan, de ez több embernek szól….
Úgy mint a gyerek intenzív dolgozóinak  és Dr. Simon Gábor jr.-nak    (halkan jegyzem csak meg…ide még tervezünk meglepetést   ) Köszönjük továbbá Dr.Ménesi Rudolfnak, Dr.Kandár Zoltánnak, Dr.Bálint Györgynek, Dr.Kerkuska Lászlónak és Dr. Szarvas Józsefnek s nem utolsó sorban Pilaszanovich-Máté Szilvinek!  Örök hálánk mindenkinek!!!

Oszd meg a Facebookon!