Kézműves kiállítás a kórházban

2024-06-26 12:00:00

Kézműves kiállítás a kórházban, Fejér Vármegyei Szent György Kórház

Július elseje minden évben a magyar egészségügy ünnepe. Ezen a napon született Semmelweis Ignác, akit az anyák megmentőjeként ismernek. 

A közelgő Semmelweis-nap alkalmából kiállítás nyílt a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Kisebédlőjében.

 

Büszkék vagyunk munkatársainkra, hiszen amellett, hogy elhivatottak, igen sokoldalúak; többen a művészetek területén is kiemelkedő tehetséggel bírnak. A tárlat intézményünk munkatársainak kézműves alkotásaiból ad ízelítőt. A teljesség igénye nélkül: van, aki például gyöngyfűzéssel, fafaragással, nemezeléssel, festészettel, kerámiák készítésével, fényképezéssel, gyertyakészítéssel foglalkozik szabadidejében. 

 

Intézményünk vezetősége nevében Nyakas Eszter ápolási igazgató méltatta a kiállítást és köszönte meg az alkotóknak, hogy lehetőséget adtak arra, mindenki megcsodálhassa a munkáikat. A rendezvényen mások mellett tiszteletét tette az önkormányzat nevében Östör Annamária egészségügyi, sport és társadalmi kapcsolatokért felelős tanácsnok, valamint a Szent György Emlékbizottság tagjai is. 

 

Az alkotások július 3-ig hétköznapokon 11 és 14 óra között tekinthetőek meg a kiállítótérben. 

Oszd meg a Facebookon!