Informatikai képzés a kórházban

2024-06-06 10:50:00

Munkatársaink számítógépes ismereteit fejlesztik a Kyndryl Informatikai Szolgáltatóközpontjának székesfehérvári munkatársai.

Az ingyenes programban a nagyvállalat szakértői önkéntes munkában Excel képzést nyújtanak a kórház HR és gazdasági területein dolgozók számára. A tervek szerint a kezdeményezést később a kórház többi osztályára is kiterjesztjük, hiszen a képzés jelentős segítséget nyújt kollégáink mindennapi feladatainak hatékonyabb elvégzésében.

Presszer Péter, a Kyndryl Hungary Kft. ügyvezető igazgatója úgy nyilatkozott, a cég jelentős szereplőként kíván működni minden olyan közösségben, ahol jelen van. Ehhez szorosan kapcsolódik az önkéntesség gyakorlata, mely során a tudás alapú, a szakismerek átadásával kapcsolatos programok kiemelt szerepet kapnak. Miután a Szent György Kórházzal több területen is kapcsolatban állnak, így adódott a lehetőség, hogy a kórházi dolgozók napi munkájához nyújtsanak segítséget a számítógépes ismereteik növelésével.

Nyakas Eszter ápolási igazgató hangsúlyozta, szerencsésnek mondhatjuk magunkat - vannak, akik kézzel fogható adományokkal, eszközökkel segítik a beteggyógyítást, mások pedig, mint most például a Kyndryl Hungary Kft., oktatással járulnak hozzá működésünkhöz. "Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk munkatársaink folyamatos képzésére, a meglévő tudásanyag frissítésére, ezért is nagy öröm számunkra ez a felajánlás - hiszen ez is segít bennünket a hatékony feladatellátásban. A ma és holnap két csoportban induló képzésen a HR és a gazdasági területeken dolgozók élhetnek a lehetőséggel. Hálásak vagyunk a felajánlásért!" – tette hozzá.

forrás:szekesfehervar.hu

Oszd meg a Facebookon!