Hétfőn zárva tartanak a szakrendelések

2024-06-27 14:28:00

Július 1-je Semmelweis-nap, amely az egészségügyi tevékenység végzésének egyes kérdéseiről szóló 2003. évi LXXXIV. törvény 15/B. § (1) bekezdése értelmében az egészségügyi szolgáltatóknál foglalkoztatási jogviszonyban álló egészségügyi dolgozókra és egészségügyben dolgozókra kiterjedően munkaszüneti nap.

 

A jogszabály értelmében 2024. július elsején a Távirda utcai I. számú Járóbeteg-Szakambulancia és a Hunyadi utcai II. számú Járóbeteg-Szakambulancia zárva tart, a fogorvosok, a felnőtt háziorvosok, házi gyermekorvosok nem rendelnek.

Panasz esetén a Felnőtt orvosi ügyelet (Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Sürgősségi Osztálya - 2067-es számú rendelő) és a Gyermekorvosi ügyelet (Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyermekambulancia - Seregélyesi út - mellett helyet kapott gyermek ügyeleti rendelőfogadja a pácienseket. 

 

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a II. számú Járóbeteg-Szakambulancia 2024. július 02-tól 2024. augusztus 31-ig a nyári nyitvatartás szerint 7-16 óráig tart nyitva.

 

Köszönjük szíves együttműködésüket!

 

Oszd meg a Facebookon!