A társadalmi felelősségvállalás jegyében

2022-02-21 11:30:00

A társadalmi felelősségvállalás jegyében, Szent György Kórház, Dr. Csermavölgyi István főigazgató

Az egészségügyi dolgozók támogatására a Béres Gyógyszergyár a  COVID-betegek ellátásában résztvevő munkatársak számára immunerősítő Béres Csepp készítményeket adományozott. Ebből a felajánlásból a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház munkatársai is részesültek.

 

A járványhelyzet óta több alapítvány és civil szervezet igyekezett azon, hogy támogatásukkal, felajánlásaikkal megkönnyítsék az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját. Ezúttal egy olyan nemzetközi viszonylatban is ismert és elismert cég döntött úgy, hogy támogatni szeretné a szakembereket, mint a Béres Gyógyszergyár.

 

A Szent György Kórházba is megérkeztek a készítmények, a 800 üveg Béres Csepp Extrát Dr. Giday Henrietta, főgyógyszerész vette át. „Minden egészségyügyi dolgozónak, de különösen A COVID-osztály munkatársainak fontos, hogy immunrendszerük megfelelően működjön. Ezért is örültünk ennek a felajánlásnak, hiszen a Béres Csepp jelentős ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz, melyek elengedhetetlenek az immunrendszer védelméhez” – mondta a főgyógyszerész.

 

Külön érdekesség, hogy a készítmények éppen a Béres Csepp feltalálójának, a 102 éve született id. dr. Béres József születésnapján, február 07-én érkeztek meg a fehérvári kórházba.

 

 

 

fotók: Pápai Barna

Oszd meg a Facebookon!